Аштън Кътчър споделя за брака в списанието Men's Health

Преди известно време Аштън Къчър и Деми Мур споделиха, че най-вероятно ще се разведат. В интервю за списанието Men's Health актьорът споделя за брака и връзката си в Деми Мур. Той започнал със следното изречение: "Наистина се страхувам от пр

2011-11-19 15:40:49
Аштън Кътчър споделя за брака в списанието  Men's Health
Преди известно време Аштън Къчър и Деми Мур споделиха, че най-вероятно ще се разведат. В интервю за списанието Men's Health актьорът споделя за брака и връзката си в Деми Мур.

Той започнал със следното изречение: "Наистина се страхувам от провал, но за съжаление изглежда, че точно това ще се случи."

Той казал, и че е изключително важно, когато си с някого, да се грижиш за връзката си него, да я правиш все по-добра и по-добра.

"Не чакайте да се появи някакъв проблем, за да обърнете внимание на отношенията си с партньора и чак тогава да търсите начин да оправите нещата между вас. Целта не е просто да си във връзка, а да участваш в нея!" - допълва Аштън.

Въпреки евентуалния развод между Мур и Къчър, преди няколко дни ви споделихме, че двамата си направиха пътешествие до Търкс и Кайкос. Явно все още се колебаят какво искат, от какво имат нужда, както и какво изпитват един към друг. Автор: Албена Иванова

ОЩЕ ЗА...


КОМЕНТАРИ

Влез или се регистрирай за да пишеш...

Вход и регистрация

ЛЮБОПИТНО

 
Нагоре
Към пълната версия